Rouw en trouwwerk

Rouwen en trouwen liggen vreemd genoeg dicht bij elkaar, het is altijd voor een dierbaar iemand of iemand waar je erg veel van houdt en het zijn twee van de emotioneelste gebeurtenissen in uw leven samen met uw geliefden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouw- en trouwarrangementen. 

ROUW

Gedenkwaardig afscheid

Verlies en verdriet, dit is iets waar we allemaal op een zeker moment mee te maken krijgen.
Voor een gedenkwaardig afscheid heb je maar één kans en daarom vinden wij het heel belangrijk dat dit goed en zorgvuldig gedaan wordt. Voor nabestaanden een herinnering aan een mooi afscheid. Een respectvolle blijk van medeleven. 

Persoonlijk rouwwerk

Ieder persoon is anders, dit betekent ook dat het mogelijk is om op verschillende manieren afscheid te nemen van een dierbare, het van belang dat het rouwbloemwerk past bij de overledene en ook voldoet aan de wensen van de nabestaanden. Op deze manier is het mogelijk om echt persoonlijk afscheid te nemen van een dierbaar iemand. Wij nemen graag in alle rust de diverse mogelijkheden met u door. U kunt hiervoor bij ons in de winkel komen of in alle rust een afspraak met ons maken. 

Maak een afspraak

TROUW

Bloemen op de trouwdag

Bij ons ben je ook aan het goede adres voor mooie bruidsboeketten en de verdere verzorging en aankleding van bloemen voor de hele dag. Zeg nou zelf welke bruid wil er geen mooie bijzondere bloemen voor haar trouwdag? Wij kunnen niet alleen zorgen voor het bruidsboeket, maar kunnen ook zorgen voor de autoversiering, corsages, bruidsmeisjesboeketjes, aankleding van de feestlocatie en mooie bloemen aanleveren voor de bruidstaart. Kortom er zijn genoeg mogelijkheden om jullie dag onvergetelijk te maken met mooie bruidsbloemen en verdere aankleding. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken met ons. 

Neem contact op